Thursday 7 April 2011

Body type: Diamond!

   Iata-ne ajunsi si la ultimul tip de silueta! Uuuuhuuuu! 
   Fara prea multa vorbarie de data asta, straight to our main interest.


   Conformatia diamant presupune ca aveti soldurile mai largi decat bustul si umerii iar mijlocul este mare. Aveti tendinta de a va ingrasa in zona stomacului, a spatelui, a soldurilor si a fundului. Talia nu este definita si este partea cea mai lata a corpului.
   In partea de sus a picioarelor sunteti plinute dar partea de jos este bine proportionate si constituie una dintre cele mai atragatoare trasaturi. De asemenea, aveti brate proportionate, slabute si atragatoare.

   Cheia imbracarii unei siluete de diamante este sa echlibrati umerii si bustul cu soldurile creand in acelasi timp o talie. Asta se obtine alegand haine care adauga rotunjimi si volum in partea de sus a corpului prin croieli potrivite, alegand pantaloni si fuste care sa lungeasca partea de jos a corpului. Aveti gambe uimitor de frumoase asa ca aratati-le.

   Cauta top-uri cu decolteuri patrate  sau decolteuri-lingurita, care se incheie cu nasturi si sunt luate in talie dar se evazeaza in partea de jos. Cusaturile tip clepsidra vor accentua rotunjimile. Adauga umerasi discreti pentru a echilibra partea de sus a corpului.

   Alege sacouri cu umeri plini sau structurati si cu talia cambrata. Atrage atentia catre bust cu buzunare sau detalii. Fereste-te de buzunare aplicate mai jos. Sacourile ar trebui sa fie pana la osul soldurilor.

   Alege top-uri care sunt petrecute in zona bustului si cu talie empire. Materialul ar trebui sa stea pe linia corpului dar nu mulat, incepand imediat de sub bust. Adauga umerasi micuti pentru a echilibra partea de sus.

   Alege top-uri cu decolteuri largi, maneci pline facute dintr-un material drapat, care sa aiba o banda in partea de jos. Varianta fara bretele a acestui gen de top este de asemenea flatanta.

   Alege top-uri stil sacou care se leaga in fata, cu umeri structurati si evazate jos.

   Cauta top-uri fara bretele sau lasate pe umeri, cu talie empire si facute dintr-un material care acopera corpul sub talie.

   Pantaloni simpli, inchisi la culoare cu sau fara buzunare mici.  Alege modele care vin bine pe linia corpului dar care nu sunt stranse care cad pe corp incepand cu partea cea mai lata soldurilor.

   Alege pantaloni sau jeansi  peste pantofi care cad pe picioare incepand cu partea cea mai lata a soldurilor.  
   Ramai la variantele inchise la culoare si cu buzunare simple in spate.

    Majoritatea fustelor arata bine pe tine atunci cand sunt asortate cu un top care avatajeaza. Fustele drepte care cad pe corp incepand cu partea cea mai lata a soldurilor sunt deosebit de flatante atunci cand sunt combinate cu o camasa care sa macheze burta. Creeaza un efect interesant de micsorare prin cusaturile verticale. Ai picioare grozave asa ca poti alege mai multe lungimi de fuste.

 
   Alege fuste usurele, plisate care acopera posterirul fara sa aduge volum.

   Rochiile stil jacheta care se leaga cu o curea in talie simuleaza o silueta de clepsidra. Nasturii verticali lungesc corpul si distrag atentai de la partile laterale.

   Alege rochii in forma de A, care se leaga in fata, cu umeri plini sau structurati.

   Alege rochii cu drapaje in partea de sus care camufleaza burta, cu o banda in talie si care cad pe corp incepand cu cea mai lata zona a corpului.

   Alege rochii in forma de A care au linia un pic mai larguta incepand cu partea mai larga a siluetei, cu maneci pline (stil fluture, printesa etc).

   Aceasta serie nu se termina aici! Vor urma si alte trucuri pentru fiecare silueta in parte.

   O zi cu miros de iarba verde si fluturi in stomac! :p

   Pe curand...

No comments:

Post a Comment